Followers

Sunday, July 31, 2011

PUTRAJAYA

hari nie aku g putrajaya..
pelik kn aku cuti ari ni... nie sbb aku mohon cuti kat bos..hehe
asal nk blik phng tp x jd..
so aku tkr la plan..
nak g putrajaya dlm lm x g sn..
aku g sn dengan niat nak belanja arwah adiku athirah n aqilah..
smbil nk g ziarah pusara arwah..
aku bertolak dr umah kul 2.30pm pas slt zuhur..
smpai je kat umah arwah.. mak sediakn mknn utk ku
heheh
rs dah lm tul aku x duk dlm umah tu.. bnyk knngan yg ad..
aku blnja adik arwah cos sbgai tnd aku mningati arwah..
so biarlah aku gnti tmpt die dlm famly die...
pastu aku,athirah n aqilah pun g la alamanda..
smpai je alamanda, ramai gler manusia yg dtg shopping..
mmbawaku terfikir mcm penh je bowling...
ble smpai je ke super bowl ..
mmg btul ape yg ku rskn smpai kat kaunter ad waiting list..
hehehe.. smpai mlm ad org tnggu..
pastu tukar plan.. aku nk blnja dieorg mkn..
dieorg pun pilih nk g big apple cos bru je mkn kat umah
pastu kiteorg pun g umah utk ambk mak n terus g kubur..
ms kat kubur.. sayu lak hati ni ble melihat nm yg tertera kat batu nisan tu
AWATIH BINTI AZIZAN..
aku pun trs mmbc yasin n pastu berkebun..
mmbersihkn kawasan pusara arwah bersm famly ni len..
indh bertmbh sayu ketika itu...
pastu aku pun trs g umah arwah.. pas mghrib aku pun pulng ke rumah..
walaupun ape2 un yg terjd pd diriku skrg ini..
aku akn cuba harungi sbgaimn aku harungi saat arwah pergi dr hidupku utk slmanye..
SELAMAT BERPUASA YE...
JMP LG


Monday, July 25, 2011

PENGALAMAN DI KONGSI

Hari nie smpir 80% aku menyelami kehidupan di KONGSI
bnyk bnd aku dpt dr pngalaman tu
mmg payah duk kat kongsi ni
tp aku bersyukur mereka bek ngn aku..
layan aku mcm bos... walaupun aku nie bkn bos..
hehehe
arini tnp sgan silu aku mntak die gunting rambut aku...
pastu dieorg surh aku mndi lak..
siap bg kain pelekt n tuala
pastu solt mngrib.. pas solt dieorg ajk makn lak..
mmg mcm khdupan kt kongsi aku arinie..
hehehe
cuma tido je aku x dpt cos ibu ku x beri..
ape nak wat .. tp bnyk bnd aku bljar dr khdupan dieorg
hehehe

SELAMAT HARI JADI IBU N ANGAH...

semalam aku smbut hari jadi mak aku...
pd 24/7/11 n ari jd adik ke2 ku...
adik ke2 ku pd 21/7/11
mmg x rancng ape2 pun..
tp pg2 adik aku dah rancng beli kek
aku pun ape lg ..
trs la cl PHD..
pizza hut dlvry..
tu je yg mmpu ku beri... cos duit x ad lg
heheeh
tq ibu cos segla pengorbann mu utk ku
TERIMA KASIH IBU

signature

Sociable