Followers

Sunday, July 31, 2011

PUTRAJAYA

hari nie aku g putrajaya..
pelik kn aku cuti ari ni... nie sbb aku mohon cuti kat bos..hehe
asal nk blik phng tp x jd..
so aku tkr la plan..
nak g putrajaya dlm lm x g sn..
aku g sn dengan niat nak belanja arwah adiku athirah n aqilah..
smbil nk g ziarah pusara arwah..
aku bertolak dr umah kul 2.30pm pas slt zuhur..
smpai je kat umah arwah.. mak sediakn mknn utk ku
heheh
rs dah lm tul aku x duk dlm umah tu.. bnyk knngan yg ad..
aku blnja adik arwah cos sbgai tnd aku mningati arwah..
so biarlah aku gnti tmpt die dlm famly die...
pastu aku,athirah n aqilah pun g la alamanda..
smpai je alamanda, ramai gler manusia yg dtg shopping..
mmbawaku terfikir mcm penh je bowling...
ble smpai je ke super bowl ..
mmg btul ape yg ku rskn smpai kat kaunter ad waiting list..
hehehe.. smpai mlm ad org tnggu..
pastu tukar plan.. aku nk blnja dieorg mkn..
dieorg pun pilih nk g big apple cos bru je mkn kat umah
pastu kiteorg pun g umah utk ambk mak n terus g kubur..
ms kat kubur.. sayu lak hati ni ble melihat nm yg tertera kat batu nisan tu
AWATIH BINTI AZIZAN..
aku pun trs mmbc yasin n pastu berkebun..
mmbersihkn kawasan pusara arwah bersm famly ni len..
indh bertmbh sayu ketika itu...
pastu aku pun trs g umah arwah.. pas mghrib aku pun pulng ke rumah..
walaupun ape2 un yg terjd pd diriku skrg ini..
aku akn cuba harungi sbgaimn aku harungi saat arwah pergi dr hidupku utk slmanye..
SELAMAT BERPUASA YE...
JMP LG


No comments:

Post a Comment

signature

Sociable