Followers

Sunday, October 3, 2010

assalamualaikum semua...
dah lm rasanye x update kn blog..
bkn x nak update tp internt nie benggong skit...
tp nie x ad ape2 luahan hati yg nak ungkapkn utk entry kali...
just nak bgtau ..
mnggu ni aku sibuk mncr cite autumn in my heart...
bkn sbb aku nie suka cite korea tp..
mungkin cite tu mmbawa aku maksd tertntu or dpt mmberi thu aku sesuatu...
ape yg au cr.. ape yg aku ad...
n ape yg aku perlukn.....
tp cite yg aku cr x jmp..
aku pun tgk la cite 1 litre of tear..
nie la first time aku tgk cite korea..
mula2 bosan la.. tp pas aku layan smbil stdy..
aku rs sesuatu...
iaitu rs KESEDIHAN...
kelakarkn aku nie... luaran je kte nmpk ok je x la nngs ...
tp dlm hati..
haha
entry kali juga aku x dpt luahn isi hati cinta ku pada si DIE...
cuma ape yg aku mmpu luahn melalui lirik lagu dlm blog aku nie....
semua sprt kata2 hatiku....

k la ..smpai sini je kot...
wasalam
salam cinta ku utk si DIE....

No comments:

Post a Comment

signature

Sociable