Followers

Sunday, January 2, 2011

CORETAN DAIRI HATI KU SEPANJANG 2010

erm... entry kali special sikit.. aku akn cite kn semua kisah duka n suka aku spnjg 2010.. tp secara general or smmry je la
nnt pnjg lak...hehe

JANUARI

erm... bln nie aku msh seorg mnusia biasa lg. so x ad cite la

FEBRUARI

buln nie aku dlm prss mnjd org luar biasa...mula berjinak ngn meetg n prgm klb..
plg best bln nie.. aku jd designer utk sepanduk maulidur rasul PERKASA.. g bestnye sepanduk aku menang no 3.heheh
bangga la gak ngn hasil nukilan khat aku yg dah lm x asah nie
hehe

MARCH

bulan aku cmplte jd org luar biasa..
stp ms aku ad meetg. kadag2 bertmbung smpai 3 meetg 1 mlm
pening gak kpla aku..
bln nie juga bln duka aku
7/3 hari arwah zulzahin bin ali mennggalkn kteorg sekeluarga ganap 3 thn
19/3 hari arwah awatif binti azizan mrngkap awek aku pergi tngglkn aku.. genap setahn die pergi

APRIL

bln nie aku slow skit ngn aktvt cos dah nak exam..
tp plng x boleh bla..
aku ke pran do mlm ari jdi ku
kat tc lak tu
abis bju yg aku pakai nsb bek ad jaket aku bwk kalu tdk
x ad bju la aku mlm tu
tp ape2 pun tq korang

MEI

Bln aku aku sibuk ngn prgram PROMINDS n TRIP to singapore..
heheh
first time dlm idup aku g singpore
alhmdulillah dpt gak g
bln nie jugak la aku mula berjinak wat blog..
nukilan entry pertama aku ..
aku tulis sajak wat arwah awatif
nukilan aku yg cukup bermakne utk arwah
sajak nie dah lm aku wat ms kurss perkasa dulu tp aku muatkn dlm entry pertamaku
bln nie jugak aku mula berjinak mngenali seseorg yg bergelar WANITA
mula tergerak dlm ati utk cr pgnti stlh sthn lbh aku skr utk lupakn arwah

JUN

bln nie aku sibuk ngn preparation utk MINDS2010
tdk jgk aku lpskn peluang utk meluahkn sgla isi hatiku pd WANITA tersebut
mungkin bg korg jiwang tp ape yg aku luahkn smua IKHLAS dr hati

JULAI

aku sibuk ngn MINDS n mnyambut junior baru
hehehe
n hari terbuka kelab2 aku
hehehe

OGOS

aku wat prgm g IBS n involv prgrm jejak gemilang
jd fasi ajar or motivasi junior
tu yg aku idamkn slma nie
akhirnye
heheh

SEPTEMBER

Bln nie aku n geng aku g EMBASSY OF SPAIN kt KL
first time g EMBASSy
cuak la gak
mana x nye
org2 spain tnggi2 gler
hehe
tp bkn sbb aku pendek ye

OKTOBER

Bln nie ad 2 hari istimewa
15/10 hari jadi arwah awatif
18/10 hari jadi WANITA tu...
hadiah n lamaran aku pd arijd tu...
tp mungkin mngecewakn aku
n kesedihn aku mula terusik...

NOVEMBER..

x ad ape2 yg istmw or prgm utk aku nukilkn disini

DISEMBER

bln nie aku busy ngn prgm
start 10-12 aku ad prgm sukan rakyat kat USM
best gler walaupun 3 hari cos men permainan trdsional
heeheh
16-23 lak prgm bakti siswa mahasiswa penyayang
prgrm nie best gak
first time aku join prgrm ank angkt
tp yg plg best
hajat aku tercpai utk g bendang (sawah)
hhe
kat sini ramai gak bdk aku knl hehhe
maklm la seminggu tu
tp akhir prgrm aku dpt lak kerja dr JPNIN
hehe
pening kpla aku
hehe
lupa lak nak bgtau..
TAHNIAH TO MUHAMMAD ZULZAKWAN FITRI COS DPT 7A 1B DLM PMR
X SNGKA AKU
HEHE

bln nie gak aku dpt thu result pointer aku
aduh sedihnye cos pointer trn nsb bek above 3 lg
tp aku lega cos sbject ape yg aku tergt capai sasaran walaupun ad yg krcundg truk
tp aku bersyukur

conclusion thn 2010
aku ad melakukn kesalahn kepada sesiapa pun x kira la dgn niat atau pun tdk
aku harap mereka semua dpt maafkn aku..
aku thu aku pun insan yg sempurna tp aku cuba jd yg terbek....
kpda WANITA tu sy sayang awk..
SEKIAN SHAJA NUKILAN AKU SEPANJANG 2010

No comments:

Post a Comment

signature

Sociable